Feesten

Le Malain verzorgt uw feest van A tot Z. Wij leveren het meubilair in verschillende stijlen (lounge, trendy, klassiek), verwarming, vloeren, porselein, glazen en catering materiaal. Wij regelen voor u de bediening, muziek en organisatie zodat u ten volle kan genieten van Uw feest.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat wij voorstellen voor uw catering. Wij werken echter op maat en bespreken graag uw wensen.

Le Malain verzorgt volgens uw wensen uw receptie, brunch, dinner of BBQ.

Wij verzorgen naast het menu ook de bediening indien u dat wenst en zelfs de afwas zodat uw keuken er kraak net bij ligt na het feest. U bent zo volledig ter beschikking van uw gasten en kan ten volle genieten van uw feest.

Enkele voorbeeld creaties :

hapjes

Aperitief hapjes

  • Schuim van verse asperges
  • Gemarineerd Sint-Jacobsnootje op dubbele room & haring kaviaar
  • Tonijn in kruidenjasje met truffel vinaigrette en julienne van gedroogde prei
  • Verse lasagne van kwartel filets & spinazie
  • Krokant gebakken Langoustine in rode curry en koriander
  • Avocado-wasabi bavarois met gelei van zeewater en gerookte paling

 

Voorgerechten

  • Polenta van kreeft met venkel crème
  • Tartaar en micuit van tonijn met een coulis van kerrie en komjn
  • Zeebaars op zijn vel gebakken met verse spinazie, tartaar van langoustines en sabayon  
  • Gesmoorde kalfszwezerikken op een puree van witloof & witbier van Hoegaarden
  • Tongfilets op een bedje van sojascheuten en sabayon van witte wijn en vis fumet

voorgerecht

 

 

 

Hoofdgerechten

  • Filet van jonge duif met boschampignons, Stoofpotje van groenten  & warme salade van aardappel
  • Gemarineerd speenvarken in gember en kokos melk met wilde rijst
  • Kalfsgebraad filet de saxe met zijn demi-glace, Vlaamse asperges en gratin dauphinois
  • Gebakken Sint-jacobsnootjes met een risotto van paddestoelen en kalfsschenkel en een sabayon van sinaasappelen

hoofd

 

 

 

desserts

 

Desserts

  • Duo van witte en bruine chocolade mousse
  • Aspic van aardbeien en bessen met moscato d’Asti en Séchuan peper.
  • Crème Brûlée
  • Salade van rode en zwarte vruchten met Balsamico azijn